search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2017-02-24
  Sibel - en viktig förebild både i och utanför dans...
  För 12 år sedan startade Sibel MixDancers Academy på Råslätt, en dansverksamhet som vuxit rejält och betyder mycket för barn och unga i området. Nu är hon en av fyra finalister som av tidningen Expressen nominerats till Årets eldsjäl/ledare! 
 • 2017-02-10
  Öppet hus på Rosenlunds herrgård
  Nu är restaureringen av Rosenlunds herrgård helt klar. På torsdagen återinvigdes herrgårdsbyggnaden och den 25-26 februari vill vi fira med dig! Då bjuds allmänheten in till öppet hus, där allt från musik till spännande föreläsningar väntar.
 • 2017-01-31
  Positiv utveckling inom den sociala barn- och ungd...
  En allt ljusare personalsituation, familjer som upplever större delaktighet och en stabil samverkansstruktur. Det var några av förbättringarna i den sociala barn- och ungdomsvården som mötte nationella samordnaren Cecilia Grefve, när hon besökte Jönköping.
 • 2017-01-25
  Avstängningar på Klostergatan
  Från och med måndag 30 januari kommer Klostergatan att stängas av ett kvarter i taget med start vid Torpagatan. Anledningen är arbete med att lägga ner nya vatten- och avloppsledningar.
 • 2017-01-24
  Många fladdermöss i Tabergs gruva även denna vinte...
  Är du spänd på resultatet av årets fladdermusinventering? Lyckades vi bräcka fjolårets all-time-high?
 • 2017-01-19
  Stadsbyggnadspriset 2016 till Ekblads och Tengbom ...
  Idag delades stadsbyggnadspriset för 2016 ut. Priset är till för att främja god byggnadsvård, god arkitektur och goda livsmiljöer i Jönköpings kommun.
 • 2017-01-16
  Kommunen utlovar bonus till semestervikarier
  Socialförvaltningen tar ett nytt grepp med bonustrappa för att få fler att vilja jobba fler veckor under juni, juli och augusti. Som mest kan semestervikarien, utöver sin lön, få 6 000 kronor extra i bonus.