Barn & utbildning

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut

För alla barn, elever och vuxna studerande i våra verksamheter är det avgörande att få känna trygghet och lust att lära. Det är personalens uppgift att inspirera och guida, förmedla värderingar om respekt för alla och att ha fokus på måluppfyllelse.

Den nya samlade elevhälsan har en ny roll i att samverka med pedagoger i skolan för att ge alla barn och elever de bästa förutsättningar – med hjälp av lärmiljö, metoder och verktyg.

Alla förskolor, familjedaghem och skolor, såväl kommunala som fristående, hittar du via kartor och A-Ö-listor under respektive skolform.

Vi utvecklar självservicen för dig som är vårdnadshavare. Tjänsterna når du via "Inloggning till skolans och förskolans tjänster" i den gula självservicerutan.

Inom vuxenutbildningen kan man söka ett 20-tal olika yrkesutbildningar, en mängd studieförberedande kurser på gymnasienivå, utbildning i svenska för invandrare m.m.

Så kontaktar du Jönköpings kommun

Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00..

Service och nyheter

Nyheter

  1. Betala din P-avgift med telefonen - nu möjligt utan extra kostnad

    Det är enkelt och snabbt, och från den 23 maj kan du betala din parkeringsavgift med telefonen utan att det kostar extra. Du kan använda app, sms eller samtal.

  2. Kommunen säljer fastighet med bostadshus och skolhus – lantligt läge utanför Tenhult 

    Nu säljer Jönköpings kommun fastigheten Rogberga-Hult 3:6, som ligger i lantlig miljö, sydväst om Tenhult. Fastigheten innehåller tre byggnader, bl.a. ett skolhus. 

  3. Vandra bland äppelblom på Brunstorp den 26 maj

    Torsdagen den 26 maj inleder vi parksommaren med en äppelblomsvandring på Brunstorps gård.

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00