Inloggning till barnwebben

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut

På barnwebben kan du själv ändra schemauppgifter, inkomstuppgifter, säga upp plats m.m.

Nu har vi infört e-legitimation och mobilt BankID

Nu använder du e-legitimation eller mobilt BankID för att nå Barnwebben - en säkrare och enklare väg till våra e-tjänster! Om du har valt att inte skaffa e-legitimation har du rätt att få information på annat sätt. Förskolechef/rektor ansvarar för att rutinerna fungerar.

Längst ner på sidan finns en länk till mer information om e-legitimation/mobilt BankID. Du kan kombinera mobilt BankID med att använda en dator.

Observera att Barnwebben ännu inte är anpassad för mobiltelefoner eller surfplattor. Leverantören arbetar för att öka mobilanpassningen av produkten.

Logga in med e-legitimation/BankID

Nordea har infört en ny standard från den 1 januari. Du som är Nordea-kund och inte har uppdaterat ditt bankID under januari ska dock använda den separata Nordea-länken.

Felmeddelande ikon

Driftmeddelande

På grund av driftsstörningar kan det för närvarande vara svårt att nå Barnwebben.

Service och nyheter

Självservice

Nyheter

  1. "Fler föräldrar behöver engagera sig i sina barns datorspelande"

    Genom att spela tv- och datorspel utvecklar många barn och ungdomar digitala färdigheter. Men i spelens värld finns gömmer sig också en del negativa attityder. Därför bör fler föräldrar engagera sig i sina barns spelande, menar fd spelproffset Christian Lidström. 

  2. Nu kan barn och unga lära sig programmera

    Nu har Jönköping fått sin första CoderDojo, en kodskola för barn och unga som vill lära sig mer om programmering. Sedan i mars har fyra utbildningstillfällen ordnats och responsen har varit positiv.

  3. Matematiklyft på Ekhagen, Kålgården och Österängen

    Lärare och handledare från Ekhagsskolan, Kålgårdsskolan och Österängsskolan har tillsammans genomfört Matematiklyftet.

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00