search
Sök
menu
Meny

Inloggning till skolans och förskolans e-tjänster

Du som är vårdnadshavare, elev eller lärare kan här logga in på Vklass och Barnwebben med e-legitimation eller mobilt bankID.

I lärplattformen Vklass skriver du in ditt barns förskole- och fritidsschema och du får en överblick över ditt barns studier och aktiviteter i förskolan/skolan.

I Barnwebben ansöker du om plats i förskola och fritidshem. Efter att du har fått en plats använder du endast Barnwebben till att uppdatera dina uppgifter kring ändrad inkomst eller schemaändringar som påverkar din betalnivå (över eller under 15 h). 

Vklass via app eller e-legitimation/bankID

Du kan nå daglig information från skolan genom att ladda ned Vklass app till din mobiltelefon/surfplatta. Du som är vårdnadshavare i Jönköpings kommun har fått inloggning till appen via post. För att nå detaljerad information, exempelvis elevdokumentation och omdömen, krävs inloggning med exempelvis mobilt bankID via länken nedan.

Inloggning för vårdnadshavare och elever:

Efter att du har loggat in kan du välja vilken tjänst du vill använda dig av (Barnwebben, Vklass).


Inloggning för vårdnadshavarelänk till annan webbplats


Inloggning för eleverlänk till annan webbplats

 

Inloggning för vårdnadshavare som inte är skrivna i Sverigelänk till annan webbplats


Användning av två eller flera mobila bank-idn på iPad och smarta telefoner

Ipad och smarta telefoner kan bara hantera inloggning med en individs mobila bank-id genom appen. Två eller flera personer kan inte alltså inte logga in med sina mobila bank-id från samma iPad. (Detta gäller dock inte Samsung Tab i de fall om man har installerat olika användarkonton på plattan)