Inloggning till Skol-Kompassen, Skola24 och Barnwebben

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation.



 Skriv ut

Här kan du logga in till självservice i skola och förskola.

Observera att du alltid behöver tänka på att ha ett uppdaterat säkerhetsprogram på din dator när du loggar in med e-legitimation.

Uppdatera bank-ID på fil eller bankkort (e-ID2) före 2014-12-31

Du som inte har installerat Nexus personal senaste version av Bank-ID-programvaran (6.2) måste innan nyår uppdatera din installationen av bank-ID- programvaran. Du kommer att uppmanas hämta ner den senaste versionen automatiskt. Om du tackat nej kan du hämta den på https://install.bankid.com/länk till annan webbplats .

Användning av två eller flera mobila bank-idn på iPad och smarta telefoner

Ipad och smarta telefoner kan bara hantera inloggning med en individs mobila bank-id genom appen. Två eller flera personer kan inte alltså inte logga in med sina mobila bank-id från samma iPad. (Detta gäller dock inte Samsung Tab i de fall om man har installerat olika användarkonton på plattan)


Service och nyheter

Självservice

Nyheter

  1. Kommuninvånarna trivs i Jönköping

    Jönköpingsborna är överlag nöjda med sitt val av plats att bo och leva på. Det visar en ny rapport från stadskontorets utredningsenhet som presenteras idag. Rapporten visar att Jönköping står sig väl jämfört med riksgenomsnittet och med andra kommuner i motsvarande storlek.

  2. Satsning på Industritekniska programmet

    Just nu är det dags att välja gymnasieutbildning för många unga. En bransch som signalerar goda möjligheter till jobb och karriär är industribranschen.

  3. Sommarjobb - uppmuntrar otraditionella val

    Vid rekryteringen av sommarjobbare arbetar personalen mycket med att uppmuntra till otraditionella val när det killar och tjejer söker sommarjobb och feriepraktik.

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00