Karta över Jönköpings kommun

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut

Kartan över Jönköpings kommun är interaktiv. Det innebär att du enkelt kan förflytta dig i kommunkartan och söka eller välja vilken information du är intresserad av att se.

Det finns ett antal tänd- och släckbara lager t.ex. med information om kommunens förskolor, fritidsanläggningar, återvinningsstationer, gällande detaljplaner och parkeringsplatser.  Du kan skriva ut en karta över valfritt område eller söka dig fram till en specifik gatuadress.

För att det ska fungera så bra som möjligt rekommenderar vi en modern webbläsare med JavaScript aktiverat. Kartan fungerar också bra i din mobil eller platta.

Information och hjälp med hur du kan använda kartan hittar du genom att klicka på knappen med ett frågtecken i kartan.

Service och nyheter

Självservice

Nyheter

  1. Trygghetsdagen 4 juni 2016 - en aktivitetsdag för hela familjen

    Under trygghetsdagen i Rådhusparken den 4 juni kl. 11.00–15.00 kan du ta del av en mängd olika tips, råd samt prova-på aktiviteter för att bli lite tryggare i din vardag.

  2. Guidad vandring i Rosariet den 2 juni

    På torsdag bjuder vi in till guidad vandring i Rosariet på Rosenlund.

  3. Är du snabb som tåget?

    Det kan du testa under vårt deltagande på Jönköpings marknad den 27 maj 2016. Kom till vårt tält och utmana en vän i vår roliga reaktions-tävling och passa på att prata med oss om den kommande höghastighetsjärnvägen!

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00