Engagerade socialsekreterare

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut
Fyra engagerade socialsekreterare

Vi växer och behöver anställa fler engagerade socialsekreterare. Var med oss i arbetet med att fortsätta utveckla barn- och ungdomsvården i Jönköping! Gör skillnad!

Arbetet inom barn- och ungdomsvården i Jönköpings kommun ligger långt fram och nu växer vi ytterligare och behöver därmed anställa fler socialsekreterare.

Som anställd hos oss får du tillgång till introduktionsprogram, handledning i ditt arbete och goda möjligheter till fortbildning.

I din verktygslåda som socialsekreterare finns en utbyggd och specialiserad öppenvård och ett nära och förtroendefullt samarbete med skolan.

Socialtjänsten har ett brett nätverk av tidiga och förebyggande insatser genom familjecentraler och barn- och ungdomshälsan.

Inom barn- och ungdomsvårdens myndighetsutövning pågår dessutom ett spännande utvecklingsarbete där vi utifrån metoden Signs of Safety samskapar insatser och utredningar med familjerna och deras nätverk.

Frågar du våra medarbetare så är det många som tycker att vi är en ”lagom” stor kommun med mycket resurser och där du som medarbetare kan känna delaktighet, gemenskap och samhörighet. Friskvård och kortare arbetstid under sommarmånaderna är några av våra personalförmåner.

Låter det intressant?

Fyll i nedanstående formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer:

Jag vill bli kontaktad för att få veta mer om att jobba som socialsekreterare i Jönköpings kommun.
User information
Service och nyheter

Nyheter

  1. Trygghetsdagen 4 juni 2016 - en aktivitetsdag för hela familjen

    Under trygghetsdagen i Rådhusparken den 4 juni kl. 11.00–15.00 kan du ta del av en mängd olika tips, råd samt prova-på aktiviteter för att bli lite tryggare i din vardag.

  2. Guidad vandring i Rosariet den 2 juni

    På torsdag bjuder vi in till guidad vandring i Rosariet på Rosenlund.

  3. Är du snabb som tåget?

    Det kan du testa under vårt deltagande på Jönköpings marknad den 27 maj 2016. Kom till vårt tält och utmana en vän i vår roliga reaktions-tävling och passa på att prata med oss om den kommande höghastighetsjärnvägen!

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00