Stöd till föräldrar

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut

Är du orolig för ditt barn? Känner du dig osäker i din föräldraroll? Är du orolig för ditt barns psykiska hälsa? Eller har du kanske svårt att prata med ditt barn?

Är du orolig för ditt barn? Vi lyssnar, stöttar och hjälper.

Behovet av stöd kan se olika ut i olika situationer och det finns därför olika former av stöd och verksamheter för dig som är förälder. Ring till oss på Råd och service så diskuterar vi gemensamt hur vi går vidare.

För att kontakta oss inom Råd och service behöver du inget särskilt beslut. Vid vår kontakt görs inga journalanteckningar eller annan registrering.

Ring till oss på telefon 036-10 26 55.

Stöd när barn och unga mår dåligt

I länklistan på denna sida hittar du länkar till information om olika anledningar till att barn och unga mår dåligt. Du hittar också information om var du kan få akut hjälp och annat stöd.

Stöd under skoltid

Behöver du prata med någon i ditt barns skola kan du alltid vända dig till skolsköterska eller kurator.

Akut hjälp? Ring 112!

Ring nödnumret 112 om någon mår dåligt och behöver omedelbar hjälp.

Service och nyheter

Nyheter

  1. Är du snabb som tåget?

    Det kan du testa under vårt deltagande på Jönköpings marknad den 27 maj 2016. Kom till vårt tält och utmana en vän i vår roliga reaktions-tävling och passa på att prata med oss om den kommande höghastighetsjärnvägen!

  2. Nominerade till Naturvårdspriset 2016

    Sex nomineringar som alla bedöms uppfylla kriterierna har vi tittat närmare på inför Naturvårdspriset 2016.

  3. Betala din P-avgift med telefonen - nu möjligt utan extra kostnad

    Det är enkelt och snabbt, och från den 23 maj kan du betala din parkeringsavgift med telefonen utan att det kostar extra. Du kan använda app, sms eller samtal.

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00