Uppleva & göra

Translate
Google Google

Use Google to translate the web site. Jönköpings kommun takes no responsibility for the accuracy of the translation. Skriv ut

I Jönköpings kommun finner du allt från en citykärna som bubblar av liv till stillheten och skaparkraften på en rik landsbygd.

I någon av kommunens tre turistbyråer kan du få information om vad kommunen erbjuder dig som besökare eller invånare. Evenemangskalender hittar du på Destination Jönköpings hemsida.

Föreningsliv

Jönköpings kommun har ett rikt föreningsliv med hundratals aktiva föreningar. I vår självservice "Föreningsregister" hittar du förteckningar över alla registrerade föreningar i kommunen.

Under menyn Föreningar och föreningsliv finns information och stöd till dig som är engagerad i föreningslivet, till exempel vilka bidrag som finns att söka. Vill du starta en ny förening finns broschyren "Att bilda en förening" som stöd och hjälp.

Kultur

Vi har ett rikt kulturutbud som olika organisationer, föreningar och andra aktörer står bakom. Genom kommunens verksamhet, och i samverkan med andra aktörer, ska vi ge alla kommuninvånare ett kvalitativt och brett utbud av kultur i hela kommunen.

Så kontaktar du Jönköpings kommun

Via kontaktcenter får du enkelt och snabbt kontakt med kommunen. Du kan besöka dem på Juneporten eller ringa 036-10 50 00.

Service och nyheter

Nyheter

  1. Är du snabb som tåget?

    Det kan du testa under vårt deltagande på Jönköpings marknad den 27 maj 2016. Kom till vårt tält och utmana en vän i vår roliga reaktions-tävling och passa på att prata med oss om den kommande höghastighetsjärnvägen!

  2. Nominerade till Naturvårdspriset 2016

    Sex nomineringar som alla bedöms uppfylla kriterierna har vi tittat närmare på inför Naturvårdspriset 2016.

  3. Betala din P-avgift med telefonen - nu möjligt utan extra kostnad

    Det är enkelt och snabbt, och från den 23 maj kan du betala din parkeringsavgift med telefonen utan att det kostar extra. Du kan använda app, sms eller samtal.

Kontaktcenter

På kontaktcenter får du hjälp med de vanligaste ärendena redan vid första kontakten. Ring oss måndag - fredag klockan 8-17 eller använd vårt kontaktformulär.

Tfn: 036-10 50 00

Kontaktuppgifter till kommunen

Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

Organisationsnummer

212000-0530

Kontaktcenter 036-10 50 00

Röststyrd växel 036-10 80 00