search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2019-08-13
  Park ska anläggas – gångväg leds om
  Gång- och cykelvägen vid Skeppsbron i Munksjöns södra del kommer under en period att ledas om. Anledningen är det pålningsarbete som måste göras inför att den nya parken i området ska anläggas. Arbetet är del i den stora utvecklingen kring Södra Munksjön som redan pågår.
 • 2019-08-06
  Upptäck gamla samlingar i helt nytt ljus
  Made in Sweden är en konstutställning på Tändsticksmuseet i Jönköping som väcker tankar långt utanför asken. Konstnären Jakob Rowlinson har tolkat vår industrihistoria och silat den genom sin egen föreställningsvärld.
 • 2019-08-02
  Så varmt är det i vattnet
  Även om du börjat jobba är sommaren inte slut och sommarlovet har flera sköna veckor kvar. Vi mäter regelbundet temperaturen och kollar kontrollen på badvattnet - håll koll du också.
 • 2019-06-07
  Träbyggnadsstrategi tas fram
  En kommunal träbyggnadsstrategi håller nu på att arbetas fram. Träbyggnadsstrategin bedöms kunna vara politiskt beslutad tidigt 2020.
 • 2019-05-27
  Markanvisning klar för byggnation av flerbostadshu...
  Tekniska nämnden har beslutat att godkänna markanvisning för byggnation av flerbostadshus för 50 bostadsrätter på Stensholm. APP Properties AB är företaget som får bygga lägenheterna.
 • 2019-04-11
  Följ familjerna som låter bilen stå i 90 dagar
  Nu är projektet igång där nio familjer under året ska testa att låta bilen stå i 90 dagar. En utmaning för att förändra sina resvanor.