search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2018-10-08
  Nya lokaler i Hisingstorpsskolan invigda
  Under festliga former i strålande väder invigdes Hisingstorpsskolans nybyggda lokaler. Ceremonin ägde rum den 28 september med tal, program och tårtkalas för alla.
 • 2018-09-27
  Spännande saker på gång på lekplatsen i stadsparke...
  Lekplatsen i Jönköpings stadspark är en av kommunens mest
  välbesökta, och många år av lek gör att en del av den äldre utrustningen nu har sett sina bästa dagar. För att fortsätta kunna bjuda in till utmanande lek för barn i alla åldrar planerar kommunen ett större underhållsarbete på lekplatsen i
  höst.

 • 2018-09-21
  Strålande stort intresse för solceller
  Intresset för småskalig och närproducerad el har ökat markant på senare tid, och fortsätter att öka. Ett tecken på det stora intresset från lantbruket är uppslutningen vid solcellsseminariet på Sjövik som arrangerades av Jönköpings kommun, Länsstyrelsen och LRF.
 • 2018-09-20
  Nominera företag med god tillgänglighet och gott b...
  Jönköpings kommun delar i år ut tillgänglighets- och bemötandepriset för andra året i följd. Priset delas ut till en verksamhet som visat sig ha speciellt god tillgänglighet för alla kunder.
 • 2018-09-19
  Höstsalong på Tändsticksmuseet – se konst som ska ...
  Nu gläntar vi på dörren och visar konst som väntar på att få sin plats. Under fem veckor ställs konstverken ut på Tändsticksmuseet, för att sedan placeras ut runt om i kommunen.
 • 2018-07-09
  Nytt naturreservat i västra vätter­branterna
  Häggebergs och Granbäcks lövskogar är ett vackert lövskogs­område mellan Jönköping och Bankeryd. Den 20 juni beslutade kommun­fullmäktige att naturreservatet skulle bildas.