search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2019-04-11
  Följ familjerna som låter bilen stå i 90 dagar
  Nu är projektet igång där nio familjer under året ska testa att låta bilen stå i 90 dagar. En utmaning för att förändra sina resvanor.
 • 2019-04-10
  Utsedda till att bli en Global kommun
  Under 2019 är Jönköpings kommun med i ett samarbetsprojekt med biståndsmyndigheten Sida för att bli en Global kommun, Globala JKPG. Genom detta vill vi inspirera till att tänka globalt och agera lokalt för ett hållbart samhälle.
 • 2019-04-02
  Ur museets gömmor: Londonkonstnär tolkar Tändstick...
  Vad händer när man ger en konstnär fritt spelrum att gå igenom ett museums samlingar och göra egen konst av det som finns i arkiven? Vems historia skulle berättas? Lyssna på hur Jakob tänker kring sitt arbete när han kommer till konstklubben på Stadsbiblioteket den 9 april.
 • 2019-03-28
  Nya förskolebussen invigd
  Under högtidliga former med tal, sång, aktiviteter och fika invigdes Myran, den nya förskolebussen. Bussen är en mobil förskola med fast personal och har naturen som plats för lek och verksamhet.
 • 2019-02-07
  Konstväggen blir Konstklubben – premiär på SmåLit
  Nu förvandlas stadsbibliotekets konstvägg till konstklubb. Här samlas konstsamtal, workshops och utställningar på ett och samma ställe. Premiär för den första Konstklubben blir det lördagen den 9 februari, mitt under Smålands litteraturfestival SmåLit.