search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2017-10-05
  Lämna in förslag till Stadsbyggnadspriset 2017!
  Förslagen kan lämnas i tre klasser: god byggnadsvård, god arkitektur och god livsmiljö.
 • 2017-09-25
  Först ut med en podd om sår och sårvård
  Äntligen lanseras sårpodden - Sveriges första podd om sår och sårvård. I podden delar Malin Munter, såransvarig sjuksköterska i Jönköpings kommun med sig av sina kunskaper och erfarenheter om hur svårläkta sår kan behandlas och förebyggs.
 • 2017-09-22
  Sweco är bästa cykelstället
  Sweco AB är den cykelvänligaste arbetsplatsen i Jönköping. Här har cykeln en naturlig plats både vid arbetspendling och i tjänsten. Både ledning och personal cyklar och man arbetar aktivt för att förbättra cykelmöjligheterna vid arbetsplatsen.
 • 2017-09-18
  Höga miljö- och djurskyddskrav ger bra mat till ba...
  Klimatfrågan är ständigt aktuell och den 20-28 september är det dags för Klimatveckan i Jönköping, en vecka som arrangeras av Klimatrådet.
 • 2017-09-13
  Fler studentbostäder behövs
  Högskolan förväntas att fortsätta växa under de närmaste åren, en utveckling som kräver fler bostäder. Minst 150 nya studentbostäder bör byggas årligen, konstaterar Jönköping University, Studentkåren och Jönköpings kommun i en ny, gemensam studentbostadsanalys.
 • 2017-08-31
  Besvikelse efter utebliven satsning på höghastighe...
  Idag presenterade Trafikverket sitt förslag till nationell plan för transportsystemet 2018-2029, ett förslag som väckte stor besvikelse i Jönköpings kommun.
  Om förslaget blir verklighet förblir Jönköping en vit fläck på järnvägskartan under flera decennier framöver, säger Ann-Marie Nilsson, kommunstyrelsens ordförande.