search
Sök
menu
Meny

Hjälp oss utveckla Vätterstranden!

Vätterstranden vid Liljeholmen i Jönköping.

Brukar du besöka Vätterstranden i centrala Jönköping? Har du idéer på hur den skulle kunna utvecklas och bli ännu bättre? Då kan du hjälpa oss genom att delta i medborgardialogen om Vätterstrandens utveckling.

Dialogen kommer ske på flera sätt, men det bästa är om du svarar på webbenkäten om en eller flera av strandens områden.

Svara på webbenkäten om Vätterstranden i Jönköping

–Vi kommer rulla ut med lådcykel på Vätterstranden vid några tillfällen för att ta del av åsikter från invånare och besökare. Det blir också riktade dialoger för att få en bra bredd i medborgardialogen. Vätterstranden är Jönköpings pärla och vi tror att den här frågan kommer engagera många. Allas perspektiv är lika värdefulla, säger projektledaren Hanna Holmlund.

Medborgardialogen är en del av en utredning om hur Vätterstranden i Jönköping kan bli ännu bättre. Att stråket längs med centrala Vätterstranden i Jönköping ska utvecklas är en del av Stadsbyggnadsvision 2.0 och ingår också i ett större visionsarbete kring Vättern i Jönköpings kommun.

Utifrån vad medborgardialogen och andra delar i utredningen visar kommer ett gestaltningsförslag tas fram. Politikerna beslutar sedan vilka åtgärder som ska genomföras.

Publicerad: