search
Sök
menu
Meny

Säg ja till kärleken på alla hjärtans dag

Ballonger som bildar ordet "love".

Går du och din partner i bröllopstankar? Då rekommenderar vi att ni skriver in den 14 februari 2021 i kalendern. För andra året i rad blir det alla hjärtans dag-vigsel på Rosenlunds herrgård.

Söndagen den 14 februari, kl. 11.00 - 18.00 öppnar vi en pyntad herrgård för förälskade par som vill gifta sig.

På plats finns borgerliga vigselförrättare, administrativ personal och vittnen för er som inte har möjlighet att ta med egna vittnen. Vi har också en fotograf på plats som tar foton av er stora stund.

Alla brudpar och gäster bjuds på kaffe och vaniljhjärtan vid ankomst till herrgården. Efter vigseln skålar vi i bubbel. De par som önskar kan låna brudbukett. Alltsammans inramas av ballonger, blommor och ljus.

Obs: Med tanke på corona-restriktioner erbjuder vi inte drop in-vigsel denna gång utan alla par måste förboka sin plats. Max 4 gäster utöver brudparet per sällskap.

Ansök om hindersprövning i god tid

Glöm inte att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket, handläggningstiden är 3-6 veckor. När ansökan är klar skickas det två papper (hindersprövning och vigselintyg) till er i retur från Skatteverket. Dessa ska tas med till vigseln och skickas in till vigseladministrationen minst 10 dagar innan vigseln. Hindersprövningen är giltig i fyra månader.

Kostnad för vigsel: 625 kronor (faktureras efter vigseln).

Boka: Boka direkt via vår e-tjänst, genom att skicka epost till vigseladministrationen@jonkoping.se eller genom att ringa 036-107626 (telefontid vardagar 14.00 - 16.00)

Läs mer om Rosenlunds herrgård.

Information om borgerlig vigsel

Information om hindersprövning.

Publicerad: 2020-11-24 18.46