Utbildningen ger dig kunskaper om yrket och innehåller både praktiska och teoretiska inslag samt praktik. Yrket inom bageri och konditori är ett hantverk som kräver skicklighet, kreativitet och känsla för kundservice.
Information om utbildningen
Utbildningsstart: januari, mars, maj, augusti, oktober
Ansökningsperiod: Se länken nedan
Läs mer om ansökningsperioder och studiestarter
Utbildningslängd: 56 veckor
Studieform: Klass
Du kan läsa mer om studieformer på länken nedan:
Förutsättningar för att studera på utbildningen
Kunskaper motsvarande Svenska/Svenska som andraspråk på grundläggande nivå.
Viktigt att tänka på:
I utbildningen ingår obligatorisk APL (arbetsplatsförlagt lärande/praktik).
Har du frågor? Kontakta:
Bageri och Konditori |
| RLXAGE | 1400 p |
Ämne | Nivå | Nivåkod | Poäng |
Bageri | 1 | BAGI1000X | 100 |
Bageri | 2 | BAGI2000X | 200 |
Bageri | 3 | BAGI3000X | 200 |
Konditori | 1 | KONI1000X | 100 |
Konditori | 2 | KONI2000X | 200 |
Konditori | 3 | KONI3000X | 200 |
Måltid och bransch | 1 | MALT1000X | 200 |
Livsmedels- och näringskunskap | 1 | LIVM1000X | 100 |
Choklad och konfektyr | 1 | CHOK1000X | 100 |
Senast granskad/publicerad:
Kontakta Komvux och Lärcentrum
Besökstider: Måndag–torsdag kl 10-16
Telefon: 036-10 50 00
Telefontider: Måndag-tisdag kl 14-16. Onsdag-torsdag kl 10-12.
Kontakta studie- och yrkesvägledare:
vagledningscentrum@jonkoping.se
Besöksadress Komvux/Lärcentrum:
Barnarpsgatan 40
553 16 Jönköping