search
Sök
menu
Meny

Dagbarnvårdare Tenhult och Ödestugu

dagbarnvårdare och dagbarn i skogen

Dagbarnvårdare (dagmamma) i Tenhult och Ödestugu bildar ett gemensamt arbetslag. Vi är tillsammans 6 dagbarnvårdare som samarbetar med planering av aktiviter och teman för att nå våra mål. Vi har små barngrupper i åldrarna 1-12 år hos oss.

Dagbarnvårdare Tenhult

Tenhult ligger ca 1,4 mil öster om Jönköping. Vi har natursköna områden som utnyttjas flitigt av oss dagbarnvårdare. Skogen och sjön har vi därför som en naturlig plats för lek, aktiviteter och utforskning. Vi samverkar alltid med de andra förskolorna med de barn som börjar förskoleklass, barnen träffas regelbundet under ett helt år. 

I Tenhult har vi 3 familjedaghem. Vi har även en poollägenhet dit barnen går när ordinarie dagbarnvårdare är ledig, sjuk eller har semester, där är vi 2 dagbarnvårdare som arbetar.

Dagbarnvårdare Ödestugu

Ödestugu är en växande småort i levande landsbygd. Skogen finns direkt in på knuten. Vi samverkar med övrig förskoleverksamhet på orten med bl.a. gymnastik och skolförberedelser.

 I Ödestugu finns det idag ett familjedaghem.

Under läsåret 16/17 arbetar vi särkilt med Teknik, matematik och jämställdhet. Med hjälp av vårat tema BABBLARNA flätar vi in de prioriterade målen i verksamheten.