search
Sök
menu
Meny

Om Norrängsskolan

Målade blommor av elever

F-6

Vi arbetar i arbetslag och varje årskurs består av två klasser. Vårt mål är att varje elev känner trygghet och glädje att lära och kan utvecklas i en positiv miljö. Vi utgår ifrån att varje elev vill och kan; alla som arbetar på skolan är där för elevernas bästa under hela skoldagen.


Rum i bryggans lokaler

Fritidshemmen Bryggan/Skeppet

På Bryggans fritidshem går elever i förskoleklass och år 1. På Skeppets fritidshem går elever från åk 2-6.

Fritidshemmet är ett viktigt komplement till skolan, bl.a för att skapa mångsidighet och kontinuitet i barnens lärande. Vår verksamhet genomsyras av att eleverna skall känna trygghet, tillhörighet och glädje! 

Bild på mediateket

Mediateket

Slå dig ner i soffan i vårt mediatek och läs en bok eller tidning. I vårt mediatek kan du söka information på både datorer och i böcker.
Norrängsskolans gymnastiksal

Skol-IF

Startades upp år 2009 på Norrängsskolan. Tanken med verksamheten är att låta elever som vill ha mer idrott i veckorna få en möjlighet till detta. Elever får en chans att pröva på andra idrotter som man kanske inte annars hade testat på. Vi försöker även samarbeta med olika idrottsföreningarna att komma ut och berätta och visa upp sin idrott.

Bild på matsalen

Restaurang Gondolen

Med en vacker utsikt över Vättern njuter vi av god och vällagad mat varje dag. Våra erfarna kockar lagar maten från grunden med både kunskap och känsla. Målet är tydligt inställt på närproducerat och ekologiskt!