search
Sök
menu
Meny

Rektorn på Norrängsskolan har ordet

April 2018

Till alla vårdnadshavare med barn på Norrängsskolan. 

Nu hoppas vi på att påsklovet bär med sig våren, och att vi kan få njuta av vår härliga skolgård ordentligt. Under våren kommer vi att måla om strecken på skolgården, så alla lekytor blir fräscha. Vi kommer även att se över alla mål, så nya nät monteras och trasiga mål byts ut.

Årskurs 3 har påbörjat sina nationella prov i matematik och svenska, och det går riktigt bra för våra elever. Under vecka 15 kommer år 6 att genomföra prov i matematik. Sedan är det provet i engelska som återstår under vecka 18.

Som jag tidigare meddelat så börjar Fredrik Ekvall som idrottslärare hos oss i mitten av maj.

Jag vill även passa på att meddela er om studiedagen 15 maj, då stänger hela skolan (inklusive fritidshemmen) för uppföljning och planering. Vi vill uppmärksamma er vårdnadshavare på det redan nu, så att ni i god tid kan ordna omsorg för ert barn denna dag.

9 april tillträder Pär Henriksson som rektor på Norrängsskolan. Ni når honom via e-post: par.henriksson@jonkoping.se eller på telefon: 036-10 24 29.

Jag vill tacka för gott samarbete under det gångna året, era härliga barns nyfikenhet och glada humör är några av alla de positiva saker jag bär med mig från Norrängsskolan.

Med önskan om en härlig vår!

Angelica Swenlert
rektor