search
Sök
menu
Meny

Kurser på KomTek

Komtekkatalog för hösten 2018

Är ditt barn intresserat av att gå en spännande kurs i teknik och naturvetenskap i vår? Komtek erbjuder 22 kurser till hösten som handlar om alltifrån självgående sopborstar, lego, robotar och programmering.

 

Kurser

Kursbeskrivningar finns i menyn under respektive åldersgrupp. Kurserna hålls på Upptech.

Kurslängden är 6 respektive 10 tillfällen beroende på innehåll. Varje kurstillfälle varar i 90 minuter. De allra flesta kurserna startar under vecka 36. Några 6 veckorskurser kommer att gå i två omgånger, därför kan det vara kursstart v 42 för några barn. Inga pass under novemberlovet v 44!

Kostnad

Kostnaden för 6-veckorskurser är 325 kronor och för 10-veckorskurser är 550 kronor. I avgiften ingår material.

Nu erbjuder vi gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser. 

Anmälan och kö

Anmäl ditt barn via E-tjänster (den beiga rutan) från 6 maj till 13 augusti. Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, alternativt försöker vi tillgodose dina andra val. Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Antagningsbesked skickas ut via e-post under vecka 34.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, blir du ändå detiterad full avgift.

Något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.

 

 

 

Kontakt

Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35