search
Sök
menu
Meny

Kurser för årskurs F-3

Kartongbil

LATTJO LAJBAN för årskurs F-2                    

10 tillfällen - tisdag kl. 17-18:30
Vi lär oss skapa roliga djur, gubbar och bilar med hjälp av olika tekniska lösningar. En enkel och spännande kurs att starta med!

LEGO STADEN för årskurs F-2

6 tillfällen - måndag kl 17-18:30
Vi bygger en fungerande stad i Lego. Du får öva dig på att bygga efter ritning och att tänka ut behov och lösningar. Vad behövs mer än hus och vägar i en stad?

MITT DRÖMHUS för årskurs 1-3

10 tillfällen - onsdag kl 17-18:30
Bygg ditt eget minihus och inred med belysning, möbler och detaljer. Här får du både såga, spika, limma, löda, skruva och designa och använda dig av många olika material. "Vem" ska bo i ditt hus?

MOTORER OCH MOJÄNGER för årskurs 1-3 

10 tillfällen - måndag eller torsdag kl. 17-18:30  (2 grupper)
Här bygger vi självsopande borstar, burkbilar och andra roliga prylar. Det vi tillverkar kan röra sig, lysa eller låta! Det vi konstruerat måste självklart designas.

DET RÖR SIG för årskurs 1-3

10 tillfällen - torsdag kl. 17-18:30
I den här kursen kommer vi att mixtra, bygga och prova på olika tekniker. Vi tillverkar saker som rör sig t.ex. myggor som hoppar.

HEMLIGA UPPDRAGET för årskurs F-3

10 tillfällen - måndag kl. 17-18:30
Varje vecka öppnas ett nytt uppdrag från den hemliga lådan. Din uppgift blir att lösa uppdraget på ett kreativ och finurligt sätt. Här lär du dig använda många verktyg och material samt design.

Programmering?

Du kan välja på Nybörjaren, Lego Zoo, Lego Milo och Makey. Se under fliken Kurser i programmering.

 

* I och med ifyllandet av ovanstående personuppgifter samtycker ni att berörd personal delges relevant information. Detta sker i enlighet med personuppgiftslagen, PuL.

Kontakt

Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35