search
Sök
menu
Meny

Minimelodifestivalen 2020

Minimelodifestivalens logotyp.

Nu kan du äntligen anmäla dig till Minimelodifestivalen. Du måste gå i årskurs 4–6 och bo i Jönköpings kommun för att delta. Deltävlingarna hålls på Kulturskolan i Jönköping.

Tider för deltävlingar meddelas senare till dig som är anmäld. Om du går vidare till final kommer du bli erbjuden extra coaching 1/2-20.

Tips!

  • Kunna låten utantill
  • Välj inte en för svår låt
  • Försök förmedla det du sjunger
  • Våga röra dig på scen

Finalen hålls på Huskvarna Teater tisdag 11 februari. Det kommer vara ett tvådagars event där du första dagen är med på ljud- och ljussättning av ditt nummer. Dag två är finaldagen, då blir du sminkad, fixad av stylister och är med på genomdrag och ett genrep innan den stora finalen. Du måste kunna vara med båda dagarna.

Anmäl dig via formuläret längre ner på sidan. Sista anmälningsdag är måndag 20 januari. Vid frågor, kontakta Martina Claesson, e-post: martina.claesson@jonkoping.se.

Om Minimelodifestivalen

Minimelodifestivalen är en sångtävling där du sjunger och uppträder med en låt sceniskt, solo (ensam) eller i grupp. Juryn kommer att bedöma både sången och det sceniska framträdandet. Du sjunger till en inspelad bakgrund/karaoke (ej med inspelad kör) som du själv tar med sig på ett USB-minne.

Det kommer att vara ungefär 10-15 deltagare, beroende på antal anmälda, och vid varje deltävling går ca 5 bidrag vidare till final. Deltävlingarna hålls på Kulturskolan i Jönköping. Juryn, som består av personer från Jönköpings kultur- och föreningsliv, är med i varje deltävling samt finalen.

Kulturskolan håller i tävlingen för andra året i rad, i samarbete med Kultur och fritid, som tidigare anordnat tävlingen.

Kulturskolan är en skola som undervisar i musik, dans, drama och bild. Vi undervisar barn och ungdomar 5-20 år.

Anmälan till Minimelodifestivalen 2020

Deltävlingar hålls 28/1 och 29/1, kryssa i den dag du önskar medverka * (obligatorisk)
Deltävlingar hålls 28/1 och 29/1, kryssa i den dag du önskar medverka


Jag har möjlighet att delta under förberedelser och final 10/2 och 11/2 * (obligatorisk)
Jag har möjlighet att delta under förberedelser och final 10/2 och 11/2Om du behöver specialkost eller är allergisk, ange specifik information skriftligt här.
Målsman godkänner foto och film under tävlingen * (obligatorisk)
Målsman godkänner foto och film under tävlingen