Kurs Idrott och hälsa

Idrottslärarkursen Idrott och hälsa den 2 mars sätter fokus på skolans uppgift att ge elever möjlighet att upptäcka fördelar och positiva samband mellan fysiskt aktivitet, hälsa och lärande.

Ämnet Idrott och hälsa lägger grunden för barn och ungdomars intresse för fysisk aktivitet och rörelse. Det är en stor och viktig uppgift för skolan och övriga samhället att ge barn och ungdomar möjligheten att upptäcka fördelarna med att vara fysiskt aktiv, att uppleva det lustfyllda i att röra sig och att se sambanden mellan fysisk aktivitet, goda matvanor, hälsa och lärande.

Lärarutbildningen Idrott och hälsa innehåller en föreläsning och valbara pass. I samband med anmälan väljer du de pass som du vill ta del av. Arrangör är Jönköpings kommun i samarbete med Idrottslärarföreningen i Jönköpings län.

Program för lärarutbildningen Idrott och hälsa 2 mars 2023

Tid och plats

Torsdag 2 mars 2023

  • Idrottshuset, Lagermansgatan 4, Jönköping
  • Pingstkyrkan, Lagermansgatan 1, Jönköping

Parkeringshus finns i anslutning till idrottshuset

Målgrupp

Kursen vänder sig primärt till dig som arbetar eller studerar inom området idrott och hälsa. Maximalt antal är 200 deltagare.

Kostnad

Avgiften för kursen är 1100 kronor exklusive moms, lunch och fika ingår. Betalning sker mot faktura. Du anger din fakturauppgifter i anmälan.

Anmälan

Du anmäler dig via länken senast 1 februari. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Du får en bekräftelse på din anmälan när du skickat formuläret och en kallelse via e-post under vecka 8.

Anmälan till kursen Idrott och hälsa 2023 Länk till annan webbplats.

Senast granskad/publicerad:

KONTAKT

Anders Elmgren
Lärare idrott, Erik Dahlbergsgymnasiet
Samordningsansvarig Idrott och hälsa, Jönköpings kommun
tfn 0731-84 21 41