search
Sök
menu
Meny

Kurser på KomTek

Fem tecknade figurer som visar intresse för teknik

Är ditt barn intresserat av att gå en spännande kurs i teknik och naturvetenskap i höst? Komtek erbjuder många kurser till våren som handlar om alltifrån självgående sopborstar, kapplöpningsspel, robotar och programmering.

Kurser

Kursbeskrivningar finns i menyn under respektive åldersgrupp. Kurserna hålls på Upptech.

Kurslängden är 6 respektive 10 tillfällen beroende på innehåll. Varje kurstillfälle varar i 90 minuter. De allra flesta kurser startar under vecka 4. Några 6 veckorskurser kommer att gå i två omgånger, därför kan det vara kursstart v 11 för några barn. Inga pass under sportlov v7 och påsklov v 15.

Kostnad

Kostnaden för 6-veckorskurser är 325 kronor och för 10-veckorskurser är 550 kronor. I avgiften ingår material.

Nu erbjuder vi gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser. 

Anmälan och kö

Anmäl ditt barn via E-tjänster (den beiga rutan) från 24 november till 6 januari. Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, alternativt försöker vi tillgodose dina andra val. Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Antagningsbesked skickas ut via e-post under vecka 2.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, blir du ändå detiterad full avgift.

Något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.
Kontakt

Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35