search
Sök
menu
Meny

Pedagogisk verksamhet på Upptech

Utforskande med webbägg och lärplatta.

På Upptech - Jönköping Science Center erbjuder vi teman inom naturvetenskap, teknik och programmering anpassade efter barnens ålder. Vi erbjuder också skräddarsydda aktiviteter och kompetensutveckling för pedagoger inom samma områden, där teori varvas med praktiska inslag.

Teman på Upptech

Vi erbjuder olika naturvetenskapliga och tekniska teman anpassade efter ålder, se menyn. Vi anpassar våra teman efter era behov. Kontakta oss om ni vill ha ett specialanpassat tema eller om ni önskar ett tema som ni inte hittar i menyn. Läs mer under fliken Teman på Upptech.

NTA - Naturvetenskap och Teknik för Alla

NTA står för Naturvetenskap och teknik för alla. Det är ett skolutvecklingsprogram med syfte att stimulera nyfikenhet och öka intresset för naturvetenskap och teknik hos både elever och lärare. Mer om NTA hittar du i menyn.

Ekobussen

Ekobussen är vårt mobila biologiklassrum för åk 7-9 och gymnasiet. Ekobussen vill väcka nyfikenhet och intresse för naturen och sprida kunskap om ekologiska samband och miljövårdsfrågor. En exkursion med oss ger värdefulla upplevelser och minnen. Läs mer om Ekobussen i fliken Ekobussen.

Fortbildning

Vi hjälper er gärna när det gäller fortbildning inom utomhuspedagogik, programmering, naturvetenskap, teknik och matematik! Läs mer om våra utbildningar i menyn. Vi tar också fram specialanpassad fortbildning efter era önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Naturskolan

Läs mer om Naturskolans olika teman och verksamheter. Klicka på fliken Naturskolan i menyn.

Upptechs nyhetsbrev

Varje månad skickar vi ett nyhetsbrev. Skulle du vilja finnas med på vår utskickslista går det bra att kontakta oss på telefon eller via mejl!

Kontakt

Upptech
Tfn 036-10 60 77