search
Sök
menu
Meny

Teman på Upptech

Utforskande med webbägg och lärplatta.

Upptech har flera olika teman inom teknik och naturvetenskap att välja på för alla åldrar, från barn till vuxen!

Tid: Vi genomför bokade teman från tisdag till fredag.

Kostnad: 25 kr/elev, minimikostnaden 450 kr/grupp och tema. För grupper som inte ligger under utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun tillkommer entréavgift på Upptech. För grupper 10-30 deltagare kostar entrén 360 kr/grupp + 8 kr/elev.  För temabesök på skolor ej tillhörande Jönköpings kommun tas en avgift på 1200 kr per tema ut. Alla priser är exkl. moms.

Plats: Vi kan genomföra flera av våra teman ute på skolorna, då tillkommer en transportkostnad. För skolor tillhörande Jönköpings kommun är transportkostnaden 200 kr. För skolor ej tillhörande Jönköpings kommun tas milersättning på 80kr per mil ut.

Matsäcksrum: Boka vårt matsäcksrum i samband med ert besök.

Temadagar: Ni kan boka hel- eller halvdagar med teman. Det finns flera alternativ att välja på men vi skräddarsyr även temadagar efter era önskemål.

Aktiviteter: Vi erbjuder aktiviter och samarbetsövningar så som 5-kamp, äggfall, lutande torn och kolaskrapa.

För att ert besök ska bli så bra och givande som möjligt ber vi er vuxna som ansvarar för gruppen att meddela oss i förväg om det finns särskilda behov eller önskemål.

Välkommen att höra av dig om du har frågor.

Kemidraken Berta med färgglada provrör.

Aktuellt just nu:

  • Periodiska systemets år 2019 firas med fokus på våra kemiteman. Träffa Kemidraken Berta eller Professor Mollekul eller kom och laborera i temana "Bland lösningar och blandningar" eller "I skafferi och städskåp". Vi firar också lite extra under höstlovet v.44.
  • Boka Minitema för förskolan! Läs mer under fliken Teman Förskola, Upptech.
  • Nya läroplansskrivningar i digitalisering och programmering! Boka något av våra programmeringsteman. Vi erbjuder även fortbildning i digitala lärresurser och programmering. Läs mer i fliken Teman på Upptech samt i Fortbildning på Upptech.
  • Projekt Klimatsmart pågår fram till 2020.  Håll utkik efter nya aktiviteter under hösten 2019! Syftet med projektet är att barn och ungdomar i Jönköpings kommun ska få en ökad medvetenhet om hur vårt beteende påverkar energianvändningen och koppla det med miljö- och klimatfrågor. Det sker genom temalektioner, utbildning av personal och föreläsningar inom områdena klimat och energi. Aktiviteterna är kostnadsfria och vänder sig till skolor med kommunal huvudman i Jönköpings kommun. Mer information och anmälan finns på Jönköping kommuns intranät, sökord Projekt Klimatsmart.

  • Har ni svårt att ta er till Upptech? Vissa av våra teman kan genomföras på plats hos er, hör av er för mer information.

Kontakt

Lovisa Bjelkvik 
Tfn 036-10 60 16

Upptech
Tfn 036-10 60 77