search
Sök
menu
Meny

Programmering

Scratch Junior.

Upptech har olika teman med programmering. Temana kan bokas flera gånger med en ökad progression. Vi specialanpassar teman efter era önskemål.

Programmera med Blue-Bot

Vad är programmering och hur fungerar det? På ett lekfullt sätt lär ni er hur programmering fungerar. Ni får lösa olika uppdrag med hjälp av "Skattkartan" eller i "Blue-Bot-staden". Med hjälp av Blue-Bots lär ni er grunderna i blockprogrammering.

Max 20 elever

Tid: 60 minuter

 

Programmera med Scratch Junior

Vi hjälper er att komma igång med programmering! Vi använder oss av programmet Scratch Junior där man på ett enkelt och lekfullt sätt lär sig grunderna i programmering. Med hjälp av våra iPads lär ni er programmering här på plats som ni sedan kan fortsätta med i klassrummet. Scratch Junior kan även användas på andra surfplattor.

Max 20 elever

Tid: 60 minuter

 

Programmera med Scratch

I detta tema lär ni er grunderna i programmering genom att använda Scratch. Med hjälp av datorer skapar ni ett enkelt dataspel där ni själva bestämmer hur spelet ska se ut och vad det ska handla om.


Max 18 elever

Tid: 60 minuter

 

Programmera med LEGO NXT

Ett tema där eleverna får små korta uppdrag som de löser genom att programmera LEGO Mindstorms NXT-robotar. Eleverna lär sig grunderna i blockprogrammering. Inga förkunskaper krävs. Uppgifternas svårighetsgrad är lätta att anpassa för både individ och grupp.


Max 18 elever

Tid: 60 minuter

Kontakt

Upptech
Tfn 036-10 60 77