search
Sök
menu
Meny

Konferens Idrott och hälsa

Konferensen Idrott och hälsa den 5 mars sätter fokus på skolans uppgift att ge elever möjlighet att upptäcka fördelar och positiva samband mellan fysiskt aktivitet, hälsa och lärande.

Välkommen till konferensen Idrott och hälsa i Jönköping den 5 mars 2020! Ämnet Idrott och hälsa lägger grunden för barn och ungdomars intresse för fysisk aktivitet och rörelse. Det är en stor och viktig uppgift för skolan och övriga samhället att ge barn och ungdomar möjligheten att upptäcka fördelarna med att vara fysiskt aktiv, att uppleva det lustfyllda i att röra sig och att se sambanden mellan fysisk aktivitet, goda matvanor, hälsa och lärande.

Konferensen Idrott och hälsa innehåller en föreläsning och tre valbara pass. I samband med anmälan väljer du de pass som du vill ta del av. Arrangör är Jönköpings kommun i samarbete med Idrottslärarföreningen i Jönköpings län.

Hela programmet kan du ladda ner via länken:

Program för konferensen Idrott och hälsa 5 mars 2020 (pdf, 388.9 kB)

Tid och plats

Torsdagen den 5 mars 2020
Idrottshuset, Lagermansgatan 4, Jönköping
Pingstkyrkan, Lagermansgatan 1, Jönköping

Parkeringshus finns i anslutning till idrottshuset

Målgrupp

Konferensen vänder sig primärt till dig som arbetar eller studerar inom området idrott och hälsa. Maximalt antal är 200 deltagare.

Kostnad

Avgiften för konferensen är 900 kr exklusive moms, lunch och fika ingår. Betalning sker mot faktura. Du anger din fakturauppgifter i anmälan.

Anmälan

Du anmäler dig via länken senast 1 februari 2020. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Du får en bekräftelse på din anmälan när du skickat formuläret och en kallelse via E-post senast vecka 8.

Anmälan till konferensen Idrott och hälsa 2020länk till annan webbplats

Kontakt

Anders Elmgren
Lärare idrott, Erik Dahlbergsgymnasiet
Samordningsansvarig Idrott och hälsa, Jönköpings kommun
tfn 0731-84 21 41

Peter Sjöde
Lärare idrott, Sanda gymnasium
Ordförande Idrottslärarföreningen Jönköpings län
tfn 0702-64 45 74