search
Sök
menu
Meny
Sök

Konferens Idrott och hälsa

Konferensen Idrott och hälsa den 1-2 april sätter fokus på skolans uppgift att ge elever möjlighet att upptäcka fördelar och positiva samband mellan fysiskt aktivitet, hälsa och lärande.

Välkommen till konferensen Idrott och hälsa i Jönköping den 1-2 april 2022! Ämnet Idrott och hälsa lägger grunden för barn och ungdomars intresse för fysisk aktivitet och rörelse. Det är en stor och viktig uppgift för skolan och övriga samhället att ge barn och ungdomar möjligheten att upptäcka fördelarna med att vara fysiskt aktiv, att uppleva det lustfyllda i att röra sig och att se sambanden mellan fysisk aktivitet, goda matvanor, hälsa och lärande.

Konferensen Idrott och hälsa innehåller en föreläsning och valbara pass. I samband med anmälan väljer du de pass som du vill ta del av. Arrangör är Jönköpings kommun i samarbete med Idrottslärarföreningen i Jönköpings län.

Hela programmet kan du ladda ner via länken:

Program för konferensen Idrott och hälsa 1-2 april 2022 Pdf, 386.2 kB. (Pdf, 386.2 kB)

Tid och plats

Fredag 1 april och lördag 2 april 2022:

  • Idrottshuset, Lagermansgatan 4, Jönköping
  • Pingstkyrkan, Lagermansgatan 1, Jönköping
  • Per Brahegymnasiet, Residensgatan 7, Jönköping
  • Lizard Park, Oscarshallsgatan 4, Jönköping
  • Kvarteret Ödlan, Syrgasvägen 7, Jönköping

Parkeringshus finns i anslutning till idrottshuset

Målgrupp

Konferensen vänder sig primärt till dig som arbetar eller studerar inom området idrott och hälsa. Maximalt antal är 200 deltagare.

Kostnad

Avgiften för konferensen är 1750 kr exklusive moms, lunch och fika samt middag på kvällen ingår. Betalning sker mot faktura. Du anger din fakturauppgifter i anmälan.

Anmälan

Du anmäler dig via länken senast 11 februari. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Du får en bekräftelse på din anmälan när du skickat formuläret och en kallelse via e-post senast 11 mars.

Anmälan till konferensen Idrott och hälsa 2022 Länk till annan webbplats.

KONTAKT

Anders Elmgren
Lärare idrott, Erik Dahlbergsgymnasiet
Samordningsansvarig Idrott och hälsa, Jönköpings kommun
tfn 0731-84 21 41

Peter Sjöde
Lärare idrott, Sanda gymnasium
Ordförande Idrottslärarföreningen Jönköpings län
tfn 0702-64 45 74