search
Sök
menu
Meny
Sök

Bagare och konditor, vuxenutbildning

Yrket inom bageri och konditori är ett hantverk som kräver skicklighet, kreativitet och känsla för kundservice.

Utbildningen ger dig kunskaper om yrket och innehåller både praktiska och teoretiska inslag samt praktik.

Utbildningsstart: Månadsvis.

Läs mer om ansökningsperioder och studiestarter

Förutsättningar för att studera på utbildningen: Kunskaper motsvarande grundläggande svenska/svenska som andraspråk. Saknar du detta kan du ha möjlighet att komplettera med kurser inom vuxenutbildningen för att sen kunna söka en yrkesutbildning.

Utbildningslängd: Ca 56 veckor 

Studieform: Dagtid, klass.

Efter utbildningen: Efter avslutad utbildning kan du arbeta som bagare eller konditor, samt även inom kallskänk eller på café. Du kan också välja till en valbar kurs för att få bredare kunskaper.

Bagare och konditor, utbildningsinnehåll

Kurs

Kurskod

Poäng

Bageri 1

BAGBAG01

100

Bageri 2

BAGBAG02

200

Bageri 3

BAGBAG03

100

Bageri 4

BAGBAG 04

100

Choklad och konfektyr

BAGCHO0

100

Konditori 1

BAGKON01

100

Konditori 2

BAGKON02

200

Konditori 3

BAGKON03

100

Konditori 4

BAGKON04

100

Hygien

HYGHYG0

100

Livsmedels- och näringskunskap 1

LIVLIV01

100

Service och bemötande 1

SEVSEV01

100



Totalt

1400 poäng


KONTAKT

Madeleine Frank
Studie- och yrkesvägledare