search
Sök
menu
Meny

Sommarjobba hos oss

Bild på glad kille framför fond med blömmönster

Vi söker dig som vill vara med och skapa en bra sommar tillsammans med oss. Vi erbjuder sommarjobb och feriepraktik för olika åldrar och inom flera olika verksamhetsområden. Ta chansen och sök – du kan vara vår nästa medarbetare!

Nu söker vi personer som vill jobba med oss i sommar. Vi har jobb inom hela 350 olika yrken som t.ex. kockar, fysioterapeuter, socionomer, administratörer och vårdpersonal. Kanske står du just nu utan jobb? Eller så har du ett men funderar på att byta karriär, då kan sommarjobbet vara ingången till ditt framtid jobb.

Totalt erbjuder vi över 2000 olika semestervikariat, med möjlighet till fortsatt arbete inom flera olika yrken. Oavsett så ger sommarjobbet dig erfarenhet.

Feriepraktik och sommarjobb för gymnasieungdomar

Vi erbjuder både sommarjobb för ungdomar som går sista året på gymnasiet eller som slutade förra året, men också feriepraktik för de som går i årskurs 1 och 2 på gymnasiet. Dessa jobb ger ungdomar en möjlighet att få erfarenhet av arbetslivet.

Cirka hälften av alla praktikplatser finns inom kommunen. Det kan röra sig om platser inom barnomsorgen, äldreomsorgen, fastighetsskötsel, kulturaktiviteter eller arbete på fritidsgård. Även föreningslivet står för en stor del av alla feriepraktikplatser.

Läs mer och sök sommarjobb hos oss.länk till annan webbplats