search
Sök
menu
Meny

Klämmestorps jord- och grusförsäljning

På Klämmestorp kan du lämna komposterbart trädgårdsavfall och köpa jord- och grusprodukter.

Att lämna trädgårdsavfall på Klämmestorp är kostnadsfritt för privatpersoner.

Vi kan ordna transport av det du köper från oss. Du kan hyra släp, eller så kan vi leverera i storsäck om du föredrar det.

Öppettider helgfria vardagar:

  • Måndag - fredag: 07.00 - 16.00
  • Frukoststängt: 09.00 - 09.30
  • Lunchstängt: 13.00 - 13.30

Kompostjord

Allt trädgårdsavfall du och dina grannar lämnar på sortergården mals ner och komposteras under ett år. Resultatet är en jord som är fullproppad med nyttig näring och högt PH-värde, den bästa jordförbättringen buskar och planteringar kan önska sig. Kompostjorden är helt fri från tillsatser.

Anläggningsjord

Den här kvaliteten blandar vi själva av sandig åkerjord, trädgårdskompost, 0-8 grus och torvmull. Jorden är lucker och lättarbetad – perfekt för nyanläggning och renovering av gräsmattor. Två gånger per år gör vi en näringsanalys på jorden.

Planteringsjord

Vi har gödslat och kalkat en blandning av sandig åkerjord, trädgårdskompost och torvmull. Planteringsjorden har ett högt näringsvärde och hög mullhalt. Buskar, träd och köksland kommer växa så det visslar. Två gånger per år gör vi en näringsanalys på jorden.

Täckbark

Täckbarken består av lagrad tall- och granbark som siktats till en storlek mellan 0-40 mm. Täckbark motverkar ogräs, binder fukt och ger jorden en bättre ytstruktur. Dessutom skyddar den dina ögonstenar mot frost. Täckbarken är en ren naturprodukt.

Kontakt

Kontoret har telefontid 10.00-13.00 helgfria vardagar
Tfn 036-10 76 44
E-post Klämmestorp jordförädling