Lovbio: Fight Girl

local_offer
Film | Övrigt
Bild ur filmen Fight Girl
Mer information
Datum: 14 apr
Tid: 13.00 – 14.30
Kostnad: 0 kr
Ålder: 10–12 år
Plats: Biograf Fokus, Stadsbiblioteket Jönköping, Jönköping
Adress: Dag Hammarskjölds plats 1, 553 22 Jönköping
Kultur- och fritidsförvaltningen, Kulturproduktion
Telefon: 036-106602
Tillgänglighet
Handikapptoalett Hiss Hörslinga Rullstolsanpassning Rullstolsramp

Kom på lovbio på Biograf Fokus, Stadsbiblioteket på påsklovet! Det är fri entré, men du behöver hämta biljett i förväg - se info nedan.

När 12-åriga Bodils föräldrar skiljer sig måste hon flytta och börja på en ny skola. Hon känner ett ansvar för sin bror som har diabetes och blir mobbad. Bodil träffar Joy som introducerar henne för kickboxning, något som är passande då hon har svårt att kontrollera sitt temperament. Via kickboxning kan Bo få utlopp för sina känslor och ta kontroll över tillvaron. Kraftfull girl power-film som flörtar med 1980-talets Jean-Claude van damme-filmer. Med teman om vänskap och om konsten att lära sig acceptera sig själv som man är med styrkor och brister. Åldersgräns från 11 år. Från 7 år i vuxet sällskap. Filmen har holländskt tal och svensk text.

Biljettinformation

Biljetter är gratis men behöver hämtas ut i förväg. Du hämtar biljetter från och med onsdagen den 6 april i lånedisken, Stadsbiblioteket, Jönköping. Max 5 per/person. Visningen är även öppen för fritidshem och fritidsgårdar - boka plats till dig och dina elever via länken nedan.