Moneybrother – Sommar i Skeppsbron

local_offer
Musik
Moneybrother i svartvitt mot orange bakgrund
Mer information
Datum: 18 jun
Tid: 20.00 – 23.00
Kostnad: 250 kr
Ålder: Alla åldrar
Plats: Kvarteret Ödlans innergård, Jönköping
Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping
Södra Munksjön Utveckling AB
Telefon: 036-103892
Tillgänglighet
Rullstolsanpassning

Välkommen att uppleva Moneybrother på Kvarteret Ödlans unika, färgsprakande innergård. Mitt i utvecklingen av Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron.

Moneybrother kommer till Skeppsbron! Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin. Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket. Nu är det dags för nästa steg. Nya albumet "Det är dom dagarna jag vill sjunga om" släpptes förra året och i samband med denna åker Anders ut på vägarna igen. Konserten är en del av "Sommar i Skeppsbron" som arrangeras av det kommunala bolaget Södra Munksjön Utvecklings AB. Biljetter Vuxna och ungdomar 13 år och uppåt köper biljett för 250 SEK Den tillåtna åldersgränsen för konserten är 13 år pga. ljudvolymen enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Länk till biljettköp finns på: www.kvarteretodlan.se/moneybrother Övrig information All info om konserten och länk till biljettköp hittas på: www.kvarteretodlan.se/moneybrother

Biljettinformation

Vuxna och ungdomar 13 år och uppåt köper biljett för 250 SEK. Den tillåtna åldersgränsen för konserten är 13 år pga. ljudvolymen enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.