search
Sök
menu
Meny
Sök

Småfolkets söndag: Sånger med superkompisarna

local_offer
Barnaktiviteter | Film | Lovaktivitet
Illustrerad bild av många olika glada figurer i olika färger. Någon sitter i rullst
Mer information
Datum: 13 feb
Tid: 15.00 – 15.30
Kostnad: 40 kr
Ålder: 0–5 år
Plats: Folkets bio, Kulturhuset, Jönköping
Adress: Jönköping , 553 15 Jönköping
Folkets bio och Jönköpings kommun
Telefon:
Tillgänglighet
Handikapptoalett Rullstolsramp

En film med sång och musik får vi hänga med in i en livlig och lekfull värld där allt inte är riktigt som det brukar vara. För barn 2- 5 år.

Vi får möta nio olika karaktärer som har något som kanske brukar ses som en svaghet, men som i vår berättelse liknar det mer en superkraft. Vi möter Ali som har världens bästa fantasi och reser runt i olika världar och förvandlar sig till precis vem som helst. Och Evin som är coolaste rallyföraren i stan! En riktig fartdåre som inte går att sätta stopp på när hon rullar fram. Grundkaraktärerna dyker sen upp som bikaraktärer i de andra berättelserna och i den sista episoden – karnevalen – festar alla loss tillsammans. Regissör Sofie Edvardsson Folkets Bio följer, och anpassar efter Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer gällande covid-19. Arrangemang kan ställas om med kort varsel. Håll dig uppdaterad om vad som gäller just nu via vår hemsida https://folketsbiojonkoping.se

Biljettinformation

Biljettpris 40 kr/person. Förköp via länken nedanför. Stor som liten behöver en egen biljett. Ev. osålda biljetter säljs på plats. Biljettkassan öppnar 30 minuter innan visning.