Boka och hyr idrott-, sport- och fritids­anläggningar, idrotts­hallar och gymnastiksalar

En bild på kalasande barn i en idrottshall. 

Behöver du mer yta för att dansa, idrotta eller ha ett barnkalas? Då har vi många gymnastiksalar som passar, men även andra hallar att hyra.

Här finns information för dig som vill hyra sporthall, fotbollsplan, gymnastiksal eller isbana. Det finns även salar för brottning, bordtennis, boxning och dans.

I Jönköpings kommun finns 17 sporthallar, 25 fotbollsplaner, 30 gymnastiksalar och ett par isbanor att hyra. Det finns även salar inredda för brottning, bordtennis, boxning och dans.

Gymnastiksalarna är olika stora och ligger i vid våra skolor. Det går att hyra en gymnastiksal vid ett tillfälle, eller en hel termin – beroende på vad du ska göra.

Vilken hall passar bäst till vad?

Vilka hallar som passar bäst till vilken aktivitet ser du när du loggat in i bokningen med ditt BankID. Där finns också en kartvy som visar var hallen finns, adress och vad som ingår när du hyr en hall.

Vem får hyra hall?

Vi hyr ut till föreningar, företag och privatpersoner. Vill du boka en hall kan du kontakta bokningscentralen på telefon, e-post eller göra bokningsförfrågningar i utvalda anläggningar via vår e-tjänst.

Hallar för alla ...

... idrottshallarna i skolorna kan användas till så mycket mer än bara idrott. Behöver du mer svängrum för din aktivitet kan du hitta hallen här.

Villkor och regler

När du bokar en sport- och fritidsanläggning eller en gymnastiksal finns det regler och villkor som du behöver följa.

Villkor och regler, för dig som hyr sport- och fritid­sanläggning och gymnastiksal

Prislista

Här finns priser för dig som vill hyra en yta för sport- och fritidsaktiviteter eller andra kommunala lokaler samt material.

Prislista för hyra av planer, hallar, lokaler och material

KONTAKT

Bokningscentralen
Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 036-10 50 00

E-post: kff-bokning@jonkoping.se

Senast granskad/publicerad: