search
Sök
menu
Meny

Aktiviteter under invigningsveckan

Invigning

Lördag 20 januari 2018 invigs Huskvarna stadshus och bibliotek. Men firandet fortsätter i ytterligare några dagar. Välkommen!

Slöjd för alla!

Måndag 22 januari kl 15-18
Pappersverkstad
Vi återanvänder gamla böcker och viker fina askar. Pippi på papper?  Vi klipper, viker och skapar fåglar i papper. Kanske är det en brevduva som du vill skicka med en hälsning?
Slöjd för alla åldrar med Åsa Nero och Anna Neudorf. Ingen kostnad.

Onsdag 24 januari kl 17-19

Quiz med Jerry Waldemarsson!
Vet du vad RUT i RUT-avdrag står för, vad Emil i Lönnebergas häst heter eller vad nyordet "memil" betyder? Huskvarna bibliotek bjuder in lag att tävla i en kunskapskamp på hög nivå. Anmäl dig och ditt lag till en kul kväll med svåra frågor i blandade ämnen där den breda allmänbildningen sätts på prov. Fina vinster utlovas till det vinnande laget.

Quizledare är korsordskonstruktören Jerry Waldemarsson. Jerry jobbar med korsord på heltid och är den skarpa hjärnan bakom de omtyckta korsorden i Svenska Dagbladet, Allers, Hemmets veckotidning och Mästarkryss.

Framsidan på en bok med dinosaurier. Text: Varning för köttgänget. 

 Quizet är kostnadsfritt och det bjuds på fika. Max sex personer i varje lag. Föranmäl ditt lag till Huskvarna bibliotek på tfn 036-10 66 44 eller via e-post (se längst ned på sidan). Glöm inte att uppge hur många ni är i ert lag. 

Torsdag 25 januari
kl 16-16.30
Dinosaurieträff med Sarah Sheppard
En spännande träff för alla nyfikna dinosaurieälskare med författaren och illustratören Sarah Sheppard. Sarah kan jättemycket om dinosaurier och har skrivit flera böcker. Den som törs får hålla i en 100 miljoner år gammal dinosauriebajs och en jättestor spinosaurustand.
Från 4 år. Ingen kostnad.