search
Sök
menu
Meny

Råslätt medborgarservice

Stadsgården i morgonljus.

Under åtta veckor i höst kan du få svar på frågor, lämna synpunkter och få information om kommunen genom att träffa oss på Stadsgården på Råslätt.

Vi har för närvarande stängt, med anledning av coronapandemin. Om du har en fråga eller en synpunkt kan du ringa kommunens kontaktcenter på 036-10 50 00. Du kan också fylla i formuläret längre ner på sidan.

Kontakta oss

Det ska vara enkelt att nå oss, och att förstå oss. Därför kommer du som bor, jobbar, och besöker Råslätt att kunna träffa en kommunvägledare på plats under hösten 2020. Besök oss, ställ dina frågor eller berätta för oss om vad som är viktigt för dig.

Vi står inne på Stadsgården, mittemot receptionen till badet, på följande tider:
Måndagar 13.30-16.00
Onsdagar 13.30-16.00

Vi har ett separat rum där du som behöver rådgivning kan gå undan och prata enskilt med någon av oss.

Under hösten kommer vi att bjuda in olika verksamheter som är experter på olika frågor som är aktuella på Råslätt, eller som många har bett att få mer information om. Här kan du läsa mer om vilka verksamheter som kommer på vilka dagar, och vad de kan hjälpa till med. Schemat fylls på allt eftersom. Kom gärna med önskemål om verksamheter du vill träffa!


Skriv ditt meddelande här.
Kontaktuppgifter (om du vill ha svar från oss behöver du fylla i här)
Kontaktuppgifter (om du vill ha svar från oss behöver du fylla i här)
Hur dina personuppgifter behandlas och lagras beror på vilken sorts ärende eller fråga du har. Uppgifter som startar ett ärende eller tillför något nytt till ett befintligt ärende kommer att lagras i respektive förvaltnings diarium. Handlar det däremot bara om en fråga eller liknande, kommer vi att radera dina uppgifter efter att vi skickat ett svar till dig.