search
Sök
menu
Meny

Följ kommunen i sociala medier

I sociala medier kan du följa kommunens arbete och ta del av nyheter från alla våra verksamheter. Vi finns framför allt på Facebook och Instagram.

Kommunen på Facebook Facebook är ett sätt att snabbt nå kommuninvånare med information då drygt 70 procent av internetanvändarna har ett konto på Facebook och drygt hälften av alla internetanvändare är på Facebook varje dag.* På Facebook publicerar kommunen regelbundet statusuppdateringar från många verksamheter. Du kan kommentera, reagera, ställa frågor och dela inlägg. Kommunen på Instagram På instagramkontot kan du varje vecka följa med ”bakom kulisserna” i kommunernas verksamheter. Varje vecka är det en ny medarbetare som delar med sig av sin vardag. Kommunen på Twitter Via twitterkontot kan du ta del av nyheter från Jönköpings kommun. Kommunen använder inte Twitter som en kanal för dialog, då hänvisar vi istället till kontaktcenter (se nedan). *Källa: Internetstiftelsen i Sverige, oktober 2017

Fakta Webbplatsen jonkoping.se är huvudkanal för information från kommunen med bland annat aktuella nyheter, driftinformation och e-tjänster.

Facebook: jonkopingskommun

Instagram: jkpg_kommun 

Twitter: @jkpg_kommun

Publicerad: 2017-11-08 16.09