search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Extrapersonal som får kommunens bolag och verksamheter att fungera

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsJönköpings kommunkoncern
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEfter behov
TillträdesdagTimanställning till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-05-11
Referensnr20-04-0014
Publicerad2020-03-24
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Jönköpings kommunkoncern
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Efter behov
Tillträdesdag
Timanställning till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-05-11
Referensnr
20-04-0014
Publicerad
2020-03-24

Framöver kan vi med kort varsel behöva förstärka med extrapersonal inom flera av våra verksamheter. Låter det som något för dig? Skicka din intresseansökan och berätta för oss vilket område du helst vill jobba inom.
 
Just nu påverkas flera av kommunens verksamheter och bolag av coronaviruset och behovet av extrapersonal kan inom kort bli stort och då kan din kompetens bli viktig. Anmäl ditt intresse redan idag – så hör vi av oss om det uppstår behov inom det område du är intresserad av.

Det kan till exempel handla om extrajobb inom städ, renhållning och avfall, transport eller någonting helt annat - behovet förändras i takt med vad som sker i vår omvärld.

Tack för att du hjälper oss att få samhället att fungera – nu och i framtiden! 

Upplysningar
Vi har idag svårt att svara på frågor då vi i dagsläget inte vet var behovet kommer att finnas. Om du har rätt kompetens för ett område som behöver extra personal så kommer du att bli kontaktad. Du kommer då få mer information och kan ställa frågor. 

Anmäl ditt intresse om extrajobb – glöm inte att ange vilket område du vill jobba inom. 

Är du intresserad av att jobba inom vård och omsorg? Då behöver vi din insats i det närmsta – läs mer: Extrajobb inom vård och omsorg 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.