search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bygglovarkitekt/Bygglovingenjör

FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsBygglovavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast
Sista ansökningsdag2020-08-09
Referensnr20-20-0002
Publicerad2020-06-05
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Bygglovavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast
Sista ansökningsdag
2020-08-09
Referensnr
20-20-0002
Publicerad
2020-06-05

Har du ett intresse för byggnadsutformning och gestaltningsfrågor? Tycker du dessutom att det är spännande med teknik och PBL-juridik? Vill du vara med och påverka utformningen av framtidens Jönköping? Då har vi jobbet för dig.

Nu söker vi ytterligare en bygglovarkitekt/bygglovingenjör för handläggning av förhandsbesked, bygglov, anmälningar och tillsynsärenden. I arbetet ingår också att ge råd och information utifrån plan- och bygglagen (PBL) och miljöbalken (MB).

Vi söker dig som:

  • Har examen från arkitektur- eller byggnadsingenjörsutbildning eller annan jämförbar utbildning. Du har dessutom minst tre års erfarenhet av kommunal bygglovshandläggning.
  • Självständigt kan driva dina ärenden och som har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete.
  • Är serviceinriktad och noggrann, gillar att ha många olika kontakter samt har en god förmåga att uttryck dig på svenska i tal och i skrift.
  • Har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb där du får handlägga många olika typer av ärenden. Utöver ärendehandläggning kommer du också vara involverad i olika arbetsgrupper rörande detaljplaner, markanvisningar och projekt i tidigt skede. Om du tycker om att ha många olika kontakter är detta ett jobb som passar dig då arbetet innebär mycket kommunikation med både allmänhet och byggherrar.

Upplysningar
Bygglovchef Anna Klahr, anna.klahr@jonkoping.se, 036-10 52 05 (semester v 28-31)
Bygglovkoordinator: Kristina Hederskog 036-10 20 49 ( semester v 27-30)
Vision: Magnus Blom, 036-10 53 27 (semester v 26-27 och v 30-32)
Sveriges Ingenjörer: Carlos Trischler, 036-10 51 77


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som bygglovarkitekt/bygglovingenjör i vår växande kommun senast den 9 augusti
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadsbyggnadskontoret
Stadsbyggnadskontoret ska aktivt bidra till en positiv utveckling i kommunen genom att arbeta för en god, vacker, säker och långsiktigt hållbar livsmiljö. Vår verksamhet handlar både om utveckling och förädling av den bebyggda miljön och att skapa goda, nya miljöer.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.