search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förrättningslantmätare

FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsLantmäteriavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast
Sista ansökningsdag2020-08-16
Referensnr20-20-0003
Publicerad2020-06-17
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Lantmäteriavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast
Sista ansökningsdag
2020-08-16
Referensnr
20-20-0003
Publicerad
2020-06-17

Har du ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor och en önskan om att få arbeta i flera delar av samhällsbyggnadsprocessen? Vill du vara en del i arbetet med att forma framtidens Jönköping? Vill du bli en av oss?

Nu söker vi en förrättningslantmätare för handläggning av lantmäteriförrättningar. Du arbetar självständigt, ansvarar för och deltar i samtliga moment från ansökan till avslut.

Vi söker dig som:

  • Har högskoleutbildning med lantmäteriinriktning, alternativt annan utbildning eller yrkeskompetens som bedöms vara likvärdig.Om du dessutom har erfarenhet från förrättningshandläggning är det meriterande.
  • Är en lagspelare men också självständigt driven.
  • Är målinriktad och duktig på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • Är lyhörd och har en god förmåga att skapa förtroende.
  • Har B-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där kontorsarbete varvas med arbete ute på plats hos sakägare. Du kommer att bli en del av lantmäteriavdelningen med 13 anställda, varav sex förrättningslantmätare, och det finns goda möjligheter att anpassa arbetsuppgifternas inriktning efter intresse och tidigare erfarenheter.

Upplysningar
Lantmäterichef Angelica Oscarsson Ström, tfn: 072-507 02 38, e-post: angelica.oscarsson-strom@jonkoping.se
Vision, Magnus Blom, tfn: 036-10 53 27 (semester v. 26-27 och 30-32)
Sveriges Ingenjörer, Carlos Trischler, tfn: 036-10 51 77


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som förrättningslantmätare i vår växande kommun senast den 16 augusti.
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadsbyggnadskontoret
Stadsbyggnadskontoret ska aktivt bidra till en positiv utveckling i kommunen genom att arbeta för en god, vacker, säker och långsiktigt hållbar livsmiljö. Vår verksamhet handlar både om utveckling och förädling av den bebyggda miljön och att skapa goda, nya miljöer.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.