search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-7

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-08-24
Referensnr20-60-1042
Publicerad2020-06-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-08-24
Referensnr
20-60-1042
Publicerad
2020-06-30

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande -varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har totalt ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin egen potential och för att de ska kunna nå dit behöver vi medarbetare som kan motivera, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleven ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping och har både närheten till city med dess faciliteter samt 10 minuters promenad till Jönköpings vackra stadspark. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer: www.junedalsskolan.se

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta som klasslärare inom grundsärskolan åk 7-9.  Du ska främja ett specialpedagogiskt förhållningssätt i grundsärskolan. Att samarbeta med andra är för dig en självklarhet och du kommer gärna med idéer och förslag som kan bidra till skolutveckling. Elever na organiseras i mindre grupper vilket skapar förutsättningar att möta varje elevs behov. Varje pedagog förväntas ha en helhetssyn på eleverna med syfte att utveckla deras kunskaper och färdigheter för att skapa möjligheter till ett innehållsrikt och meningsfullt liv.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare 1-7, speciallärare eller har specialpedagogutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning. Kunskap i teckenkommunikation och erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolan och/eller autism är meriterande. Grundläggande IKT-kunskaper är ett krav. Du har ett professionellt förhållningssätt och ett engagemang i ditt arbete. Som person är du positiv, lyhörd, duktig på att kommunicera samt är kreativ och lösningsinriktad. Vi förutsätter att du är professionell i ditt bemötande med elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor och har en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret

Urval och intervjuer kan komma att ske efter vecka 31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer kontakta:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Florence Rådefjäll, bitr. rektor 036–105562
Malin Tufvesson Sandblad, Lärarförbundet 036–107448

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.