search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Projektledare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsArbetsmarknadsavdelningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-09-15 till 2022-09-14
Sista ansökningsdag2020-08-09
Referensnr20-61-0106
Publicerad2020-07-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Arbetsmarknadsavdelningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-09-15 till 2022-09-14
Sista ansökningsdag
2020-08-09
Referensnr
20-61-0106
Publicerad
2020-07-08

Välkommen till oss
Arbetsmarknadsavdelningen (AMA) ansvarar för planering och samordning av kommunens arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Det innebär att utifrån rådande arbetsmarknadsläge både förebygga och ge förutsättningar för att individer ska kunna bryta utanförskap och nå egen försörjning. Aktuell tjänst är placerad i den administrativa enheten.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden, gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
AMA har erhållit medel från Delegationen mot segregation (DELMOS) för driva projektet, Arbete och social sammanhållning. Syftet är att genom närvaro och tidiga aktiviteter/insatser i PRIO-områden öka möjligheterna till egen försörjning för boende i Jönköpings kommuns prioriterade områden. Målgruppen är nyanlända personer samt personer som nyligen blivit arbetslösa och står till arbetsmarknadens förfogande. Projektet kommer att bedrivas i nära samverkan med bl.a. bostadsbolag som Vätterhem, Vuxenutbildningen, Socialförvaltning, civilsamhället samt Näringslivsavdelningen. Dessutom kommer samverkan att ske med andra DELMOS projekt som verkar inom PRIO-områdena.

Arbetet innebär att tillsammans med chef och övrig personal leda arbetet enligt projektinnehållet. Arbetsuppgifterna består av organisering av arbetet, planering och utveckling av arbetsmetoder vilket inkluderar regelbundna aktiviteter inom PRIO-områdena tillsammans med samverkansaktörer. En viktig del av arbetet är att genomföra olika kommunikationsinsatser för att nå de boende i området. Dessutom ingår uppföljning av resultat och kvalitet av insatserna. Tjänsten kommer även att innehålla operativt arbete med individer och samverkansaktörer i form av tidiga insatser framförallt information och vägledningsinsatser men även stöd till matchning mot arbete och validering av kompetens.  

Din kompetens
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande, med kunskap och erfarenhet av att starta, driva och implementera projekt. Dessutom kunskap och erfarenhet om arbetsmarknadsfrågor. Samhällsintresse med stor förståelse och/eller erfarenhet av såväl kommunal, offentlig och näringslivsinriktad verksamhet. Förmåga att arbeta systematiskt både självständigt och i team prioriteras samt stort engagemang och kommunikativ förmåga. Vi ser gärna sökande med interkulturell kompetens. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Körkort är en förutsättning 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. 

Vill du veta mer?
Eva Dahl, tf Arbetsmarknadschef, tel. 036-10 76 55
Eva Norrby, utvecklingsledare, tel. 036-10 56 32
Marcel Assaf, Vision, tel. 036-10 71 08
Amanda Nygren, SACO, tel. 036-10 63 45

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.