search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som ser till att de äldres vardag få en mening!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsLärlingens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-08-28
Referensnr20-71-0095
Publicerad2020-07-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Lärlingens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-08-28
Referensnr
20-71-0095
Publicerad
2020-07-30

Har du ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Lärlingens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Hos oss på Lärlingens äldreboende kommer dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag som undersköterska är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår även ifrån ett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en sammanhållen enhet där vi fokuserar på att ge en kvalitativ service för våra äldre. Lärlingen är ett gemytligt boende beläget på söder i Huskvarna, med närhet till både buss och tåg för god kommunikation. Vi har en egen restaurang som är öppen och välkomnande för alla. Lärlingen är ett så kallat älh-boende, vilket innebär att det är ett äldreboende med hemtjänst/beviljade insatser. Hos oss finns det 30 lägenheter och totalt är vi 23 medarbetare i hela huset. För oss är det viktigt att du som omvårdnadspersonal ska trivas och må bra. Nu söker vi nya kollegor som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska.
  • Du har gärna tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du tar ansvar för- och strukturerar upp dina arbetsuppgifter.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat för en medarbetare som ska vara tjänstledig för studier under 1 år. Det kan även bli aktuellt med tillsättning av fler vikariat. Tjänsterna är på 100% där arbetstidsförläggningen är dag och kväll både vardag och helg. Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad och arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på olika enheter kommer vara aktuellt. Intervjuer kommer genomföras under v. 36 och v.37, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Rifa Gazrawi, enhetschef. Telefon: 036-10 75 81
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Lärlingens äldreboende!
https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.