search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Jönköpings kommun söker timvikarier inom vård och omsorg

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialtjänsten
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnl önskemål utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnl överenskommelse till Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-12-31
Referensnr20-71-0099
Publicerad2020-07-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialtjänsten
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enl önskemål utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enl överenskommelse till Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-12-31
Referensnr
20-71-0099
Publicerad
2020-07-30

Jönköping kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!


Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom vård och omsorg kan du arbeta med äldre på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i den enskildes egna hem i form av hemtjänst. Du kan även arbeta med personer som har någon typ av funktionsnedsättning på olika boenden så som korttidsboende, serviceboende eller gruppboende. Inom funktionshinderomsorgen kan du vidare arbeta som personlig assistent, i daglig verksamhet eller inom socialpsykiatrin. Socialpsykiatrin finns till för individer med missbruk, neuropsykiatriska eller intellektuella funktionsnedsättningar. Inom socialpsykiatrin kan du jobba på något av verksamheternas boenden, som avlösare eller ledsagare.

Som timvikarie inom vård och omsorg är du ett stöd i den enskildes vardag. Du kommer utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kanske har du erfarenhet men inte utbildning och kanske läser du en pågående utbildning och är intresserad av att börja arbeta redan nu? Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller erfarenhet av arbete med människor. Vi söker vidare dig som är lyhörd för andras behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket dessutom ställer krav på initiativförmåga.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med våra medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år, du har vidare ett B-körkort eller god cykelvana!


Vad erbjuder vi?
• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt och framförallt roligt arbete.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan. Blanketten hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.


Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

För kännedom
Om du är aktuell kontaktar vi dig när det uppstår behov i våra verksamheter, vilket innebär att det kan dröja innan du blir kontaktad.

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.