search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Teckentolk åk 7-9 grundskola

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
TillträdesdagSå snart som möjligt enligt ö.k till 2021-06-11
Sista ansökningsdag2020-08-25
Referensnr20-60-0855
Publicerad2020-08-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
Så snart som möjligt enligt ö.k till 2021-06-11
Sista ansökningsdag
2020-08-25
Referensnr
20-60-0855
Publicerad
2020-08-06

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss!
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå efter sin förmåga toppen av sin potential. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare/personal som kan motivera, stimulera elevernas nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter och 10 min promenad till Jönköpings stadspark, som är mer än 100 år gammal och är en utav Jönköpings kommun främsta tillgångar. Junedalsskolan har anor från 1907 då den byggdes som en avdelning inom Östra Folksskolan. Skolan har haft flera olika inriktningar och läsåret 1966/1967 blev skolan en ren högstadieskola. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Ditt nya jobb
Tjänsten innebär arbete som teckenspråkstolk inne på grundskolan 7-9. Du stödjer och utvecklar elevens kunskapsutveckling med hjälp av teckenspråk. Du utvecklar elevens förmåga att kommunicera med hjälp av teckenspråk. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevens lärare.


Din kompetens
Du behärskar kommunikation på teckenspråk väl. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor i ett lärande sammanhang, meriterande att du har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du som söker har ett stort intresse och engagemang för arbetet. Vi kommer också att lägga stor vikt vid egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande och lyhördhet inför elevens behov samt ha ett gott bemötande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Karin Sjöstedt bitr. rektor 036–107260
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.