search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Flexibel undersköterska som bidrar till god stämning

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGränna äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-12-15
Sista ansökningsdag2020-11-11
Referensnr20-71-0120
Publicerad2020-09-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gränna äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-12-15
Sista ansökningsdag
2020-11-11
Referensnr
20-71-0120
Publicerad
2020-09-30

Vilka är vi?
Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och bra promenadstråk. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Vad gör vi?
På Gränna äldreboende arbetar man med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdyrket. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger. 
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Elin Bagge, Enhetschef tel. 036-10 61 19
Ulrika Lengqvist, Enhetschef 036-10 36 04
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.