search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Handläggare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ök
Sista ansökningsdag2020-10-25
Referensnr20-61-0135
Publicerad2020-09-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-10-25
Referensnr
20-61-0135
Publicerad
2020-09-30

Vill du vara med och ta skolans organisation in i framtiden? Då ska du söka tjänsten som handläggare! Hos oss blir du en del i en kreativ och lärande organisation, där vi tillsammans arbetar framåt.
 
Ditt nya jobb
Du blir en del av det administrativa teamet och är en stödfunktion inom schemaläggning och uppföljning. Som handläggare kommer du även att ha ansvar för underhåll och funktion i systemen Vklass och Tieto Education. Vidare har du tillsammans med utbildningsledaren en samordningsfunktion för skolans elev- och betygsregistrering och är en del i skolans kvalitetsarbete. I din tjänst är du också en del av arbetet med skolans marknadsföring.

Välkommen till oss!
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra mot samma håll. Vår gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt. Genom vår kulturförflyttning skapar vi strukturer och rutiner som främjar delaktighet, trygghet och en jämlik skola. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet: https://www.backadal.se/om-skolan.html

Din kompetens
För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är verksamhetsfokuserad, har förmåga att arbeta självständigt och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta i en händelsestyrd organisation som befinner sig i ständig förändring och utveckling, därför behöver du vara såväl flexibel som serviceorienterad. Tjänsten innebär många kontaktytor, vilket gör att vi ser vikten av att du har en mycket god samarbetsförmåga och är en tydlig person. Du har mycket god IT-vana och kan snabbt tillägna dig kunskap inom nya system. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs
- Relevant högskoleutbildning.
- God förmåga att arbeta strukturerat i olika IT-miljöer.
- Meriterande är tidigare erfarenhet av programmen Novaschem, Visma, Time Care, Tieto education, Time Edit och Vklass.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Gratis gym på skolan
  • Betald semester från första anställningsåret
  • Semesterväxling


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Vill du veta mer?
Administrativchef: Åke Andersson, 036-106278, mail: ake.andersson@jonkoping.se
Fackliga organisationer: http://www.jonkoping.se/fackligaubf 
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.