search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare som vill skapa lärglädje!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJäragåd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-01
Sista ansökningsdag2020-10-25
Referensnr20-60-2075
Publicerad2020-10-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Järagåd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-01
Sista ansökningsdag
2020-10-25
Referensnr
20-60-2075
Publicerad
2020-10-05

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?
Kom till oss och skapa lärglädje!


Välkommen till oss
Vi tror att alla kan! Tror du också det?
Då är du välkommen till oss!
På Jära Gård ska barn uppleva att de kan erövra världen. Den pedagogiska verksamheten ska präglas av barnens nyfikenhet, tankar och intressen. Våra miljöer möjliggör att barnen kan mötas, utmanas och inspireras. När du jobbar hos oss får du en Ipad och arbetskläder för både vinter och sommar. Våra pedagogiska miljöer möjliggör till inflytande och medforskande. Hos oss har du möjlighet till regelbunden planering och reflektionstid både enskild och i arbetslaget. Kompetensutveckling via våra nätverksgrupper. Vi har en god ekonomi, vilket möjliggör för oss att vi skapar de bästa förutsättningar i vardagen för vuxna och barn.

Ditt nya jobb
Som förskollärare omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete. Tillsammans med dina kollegor skapar förutsättningar för barnens lärande och utveckling, genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du ansvarar för att aktivt leda, planera och kvalitetssäkra undervisningen i förskolan. Du följer kontinuerligt upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med kollegor och stödfunktioner.

Din kompetens
Vi söker dig som;
• är utbildad och legitimerad förskollärare,
• är väl insatt i förskolans styrdokument,
• arbetar strukturerat och analytsikt med pedagogisk dokumentation,
• har goda IT-kunskaper,
• uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift,
• har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus,
• bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Förskolechef Edita Sabanovic 036-102140
Bit.förskolechef Gunilla Persson 036 102143
LF Anna Dolk 070 372 4512

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.