search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem hela dagen!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTabergs skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-25
Referensnr20-60-2077
Publicerad2020-10-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tabergs skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-25
Referensnr
20-60-2077
Publicerad
2020-10-05

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.
 


Välkommen till Tabergs skolområde
På Tabergskolområde arbetar vi med " Fritidspedagog hela dagen". Du har planeringstid enskilt eller  tillsammans med dina kollegor varje dag och möjlighet att ha ett fokus på ditt huvuduppdrag inom fritidshemmet. Under den del av dagen som fritidshemmets verksamhet inte är öppen arbetar du med planering eller arbete tillsammans med eleverna under raster eller i undervisning. 

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att tillsammans med dina medarbetare och chefer skapa en modern organisation där vi har fokus på att:

  • vara en skola för alla
  • utveckla samarbetsformer på skolan
  • utveckla vårt arbete kring tillgänglig lärmiljö

Vi arbetar tillsammans med att förbättra lärares arbetsmiljö och arbetsbelastning för att se till att du som lärare får vara just lärare. Vi har en  fin skola med god kvalité och vi ska bli ännu bättre. Vi vill bygga en verksamhet där allas kompetens tas till vara för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever hela dagen. 

Gå gärna in på vår hemsida och se vår presentationsfilm!

Ditt nya jobb
Vi söker dig som brinner för elevers utveckling och vill vara med och göra skillnad. Arbetsuppgifterna utgår från den pedagogiska planeringen som du gör tillsammans med dina kollegor. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande. Du kommer tillsammans med övriga kollegor att organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån styrdokumenten och arbeta för att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning.

Inom Tabergs skolområde är vi alla lagspelare och inser vikten av kollegialt lärande. På Tabergsskolana har du möjlighet till planering varje dag tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet eller enskilt. Vill du pröva nya ideer och vara en del i att skapa en fantastisk verkamhet ska du söka til oss. 

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare inriktining fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Vi ser gärna att du har ett elevnära arbete runt värdegrund och trygghet. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök därför tjänsten redan idag, vi är nyfikna på vår nya kollega.

Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig till rektor Tobias Möller Alderhammar, 036-10 38 30 eller biträdande rektor Fredrik Petersson, 036-10 67 01
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.