search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Strukturerad undersköterska som inger lugn

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHavsörnens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-28
Referensnr20-71-0122
Publicerad2020-10-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Havsörnens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-28
Referensnr
20-71-0122
Publicerad
2020-10-07

Har du ett stort hjärta med ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår även ifrån ett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Havsörnens äldreboende är ett boende med helinackordering som ligger i Råslätts centrum, Havsörnsgatan 21. Äldreboendet är ett boende med mångfald och består av 36 lägenheter fördelade på 4 enheter varav två är demensenheter. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner. Som undersköterska hos oss kommer du ingå i en stabil och erfaren arbetsgrupp. Hoppas att just du vill vara en del av vårt team!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg.
  • Det är meriterande om du är flerspråkig och har god datavana.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du är utåtriktad, skapar kontakter och underhåller relationer.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du planerar och orgaiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du har även ett värdegrundsbetonat synsätt och dirvs av att utvecklas i ditt arbete och bidra till vårt förbättringsarbete. Vidare bör du behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteiringen avser en tilsvidaretjänst på 100%. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll både vardag och helg. Jönköpings kommun arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på fler enheter kommer vara aktuellt.
Urval och intervjuer sker löpande så välkomen med din ansökan redan idag.  

Kontakt
Elisabet Rundström, enhetschef: 036-106260
Lina Larsson, enhetschef: lina.larsson1@jonkoping.se
Kommunal Sektion vård och omsorg Tel:036-10 58 70
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som Undersköterska på Havsörnens äldreboende! https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.