search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i idrott och annat ämne, som vill bidra till elevernas lärglädje

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarumsskolan F-6
AnställningsformTidsbegränsad anställning
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-25
Referensnr20-60-2098
Publicerad2020-10-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarumsskolan F-6
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-25
Referensnr
20-60-2098
Publicerad
2020-10-12

Vill du ha ett av de viktigaste uppdragen som finns? Hos oss får du arbeta med att inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.

Välkommen till Ljungarumsskolan!
På Ljungarumsskolan arbetar kompetenta pedagoger med lärglada elever! Skolområdet består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3, med sammanlagt cirka 400 elever och cirka 60 medarbetare. Tjänsten avser tjänstgöring på Ljungarumsskolan F-6.

Trevliga elever, professionell personal, unik utomhusmiljö och rymliga lokaler gör Ljungarumsskolan F-6 till en attraktiv skola och arbetsplats. Vi arbetar med samverkan, samarbete och samsyn. Vi är stolta över vårt utvecklingsarbete, både kring kunskapsuppdraget och värdegrundsuppdraget.

Nu söker vi dig som vill tillföra engagemang, glädje och fokus till vår arbetsplats!

Ditt nya jobb
Du kommer under vårterminen att undervisa i ämnet idrott, utifrån rådande styrdokument för grundskolans verksamhet. Du förväntas vara mentor för en mindre grupp elever i årskurs 5. Det är ett vikariat till och med 18/6-21, med mycket goda chanser till förlängning i form av tillsvidaretjänst. Tjänsten övergår med stor sannolikhet till en klasslärartjänst, årskurs 4-6, utifrån din ämnesbehörighet.

Din kompetens
Du är legitmerad lärare i årskurs 4-6, 1-7 eller på väg att bli.  Som person är du duktig på att arbeta med andra människor och har en god förmåga att på ett engagerat sätt kommunicera med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du trivs och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra när det gäller planering och utveckling av verksamheten, samtidigt som du också kan driva ditt eget arbete framåt.
Du har ett strukturerat, kreativt arbetssätt och är duktig på att inspirera barnen att själva upptäcka och lära. Det är viktigt att du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del av ditt arbete och du kan skapa inspirerande lärmiljöer utifrån ett tydligt ledarskap. Du har grundläggande IT-kompetens och god vana av att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer
Lotta Johansson, rektor, 036-10 62 43
Claes Lübking, Lärarförbundet, nås via 036-10 62 56

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.